Na·vi·ge·ren

(1. Uitzetten en afleggen van een route van waar je bent naar waar je naartoe wilt.
(2. Vakkundig besturen.


{ Definitie van Navigating Stress }
Stressfactoren herkennen en begrijpen, waardoor je acties kunt bedenken en ondernemen, om richting het gewenste gevoel te bewegen.

Het team

Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak of wil je meer weten over het team? Neem contact op via info@navigatingstress.nl.

Profielfoto Louise Hildebrand
Louise Hildebrand
Trainer & content creator

Met een achtergrond in Psychologie enthousiasmeert Louise mensen om actief aan hun mentale gezondheid te werken. Met een strategische blik haalt ze doelgerichte resultaten. Niet alleen als coach, maar ook als inspirator en content creator.

Trots: "Dat ik in ruim 20 jaar, van yogadocent tot arbeidspsycholoog, vele mensen heb gemotiveerd om actief met hun eigen welzijn bezig te zijn!"

Energie: “Die haal ik uit mentale gezondheid en persoonlijke groei. Het liefst ben ik de hele dag met deze onderwerpen bezig.”

pim portret foto
Pim Korendijk
Trainer & Coach

Pim helpt bij het ontdekken en transformeren van gedragspatronen. Vooral patronen die niet positief bijdragen aan persoonlijke doelen. Pim brengt inzichten vanuit business-coaching, biologische wetenschap en persoonlijke ervaringen.

Trots: “Op mijn zoon en mijn fijne thuis. Dat ik na mijn burn-out mijn koers verlegd heb naar het leven van mijn ware essentie en nu anderen mensen mag helpen bij het terugvinden van hun essentie.

Energie: “Ik haal veel energie uit individuen die streven naar persoonlijke groei en die bereid zijn om uitdagende aspecten te verkennen.”

vera profiel foto
Vera Loos
Trainer & Coach

Vera denkt met een strategische en mensgerichte blik mee vanuit de wensen en behoeften van organisaties. Ook weet ze als geen ander medewerkers te motiveren en op een effectieve en duurzame manier te betrekken.

Trots: “Als ik na afloop van een sessie hoor dat mensen met meer vertrouwen en inzichten, en in ieder geval voldaan en geïnspireerd naar buiten lopen.”

Energie: “Wanneer ik zie wat mijn aanpak met mensen doet in energie en motivatie en wat het oplevert voor de organisatie en het management.”

Elroy profiel foto
Elroy Lemmens
Trainer & Coach

Als coach met ervaringen vanuit defensie en sport werkt Elroy graag met teams die het uiterste uit zichzelf willen halen. Elroy is bedreven in mental coaching, ademhalingscoaching en mindfulness. Elroys kracht is zijn veelzijdigheid, zijn energie aanstekelijk.

Trots: “M’n prachtige gezin, m’n onderneming en alle avonturen die ik al heb mogen beleven.”

Energie: “Werken met mensen, leren, motorrijden, sporten en het opzoeken van de natuur.”

Mariette profiel foto
Mariëtte Visser
Trainer & Coach

Met ervaring in management, HR, coaching en trainingen heeft Mariëtte een krachtige mix om vanuit verschillende perspectieven te schakelen; zowel met mensen als in organisaties. Ze handelt vanuit een helder hoofd en een warm hart, altijd in verbinding met mensen.

Trots: "Dat ik al met veel mensen binnen hele diverse sectoren en bedrijfsculturen heb mogen (samen)werken. Hiermee heb ik veel ervaring opgedaan, maar het heeft me ook flexibeler en veerkrachtiger gemaakt.”

Energie: “Mensen ondersteunen in hun ontwikkeling: krachtige individuen maken krachtige en gezonde organisaties. Daar ga ik voor!”

Jelle profiel foto
Jelle Henssen
Trainer & Coach

Jelle’s kracht ligt in het enthousiasmeren en verbinden van mensen. Met zijn no-nonsensaanpak faciliteert hij workshops op een toegankelijke manier waarbij er ruimte is om te lachen. Met ervaring in talent manager weet hij zowel persoonlijk als zakelijk de vertaalslag te maken.

Trots:"Dat ik mijn eigen pad aan het bewandelen ben. Ik train en begeleid mensen met hun vragen, iets waar ik een paar jaar geleden nog van droomde, is nu werkelijkheid is geworden."

Energie:"Ideeën tot werkelijkheid brengen en van mensen die in hun kracht staan en tot de kern durven komen”

Hasse profiel
Hasse Bosboom
Trainer & Coach

Als coach met kennis vanuit de pedagogiek, sport en zorghoek brengt Hasse mensen mentaal in beweging. Zijn kracht ligt in het maken van een vertaalslag van belangrijke waarden naar dagelijks gedrag.

Proud: “Als ik na sessies of workshops hoor dat er nieuwe inzichten en ervaringen zijn opgedaan.”

Energy: “Van omgaan met mensen. Daarnaast krijg ik energie van het begeleiden en mentaal uitdagen van teams met een (gezamenlijk) doel.”

Filias profiel
Filas Lambrechtse
Business Developer

Filas kan goed luisteren en helpen om onderliggende factoren bloot te leggen om vervolgens samen aan te pakken. Met een achtergrond in toegepaste psychologie en bedrijfskunde werk hij aan het vergroten van ons bereik en de positieve impact.

Proud: “Ik krijg energie van iemand verder helpen in hun reis naar zelfkennis en introspectie. Daarnaast zoek ik graag de perfecte wijn bij mijn gemaakte recept”

Energy: “Dat mijn tactiek voor mijn studie-carrière meteen zijn vruchten kan afwerpen in de samenwerking met Navigating Stress.”

BG (3)
Thomas van Burken
UX/UI designer

Als UI-designer houdt Thomas zich vooral bezig met de digitale omgeving van Navigating Stress. Hij realiseerde deze mooie website en helpt het team met alle technische taken die ons boven het hoofd stijgen.

Trots: "Dat ik iedere dag mag én kan doen wat ik leuk vind."

Energie: "Mijn batterij laadt op door te maken, renoveren, bouwen & repareren: van motoren tot fietsen, van koffiezetapparaten tot designmeubilair, van hout tot carbon. Even uit de digitale wereld."

Profielfoto Mirte van der Nat
Mirte van der Nat
Oprichter & Designer

Als bedenker en ontwerper van Navigating Stress is Mirte altijd op zoek naar hoe ze een positieve impact kan maken op de maatschappij. Dit doet ze het liefst in samenwerking met andere belanghebbenden.

Trots: “Dat Navigating Stress breed wordt ingezet en mensen helpt om inzichten op te doen en actief aan de slag te gaan met hun mentale gezondheid.”

Energie: “Leren, ontdekken en vormgeven. Daarnaast ga ik graag de natuur in, sport of koken.”

Profielfoto Geert Kruijswijk
Geert Kruijswijk
Oprichter & Business ontwikkelaar

Als oprichter van Navigating Stress zet Geert zijn ervaring in om concepten om te bouwen tot levensvatbare organisaties. Hij kan als geen ander mensen enthousiasmeren en weet de juiste mensen en partijen te verbinden.

Trots: “Wat we aan het neerzetten zijn. Met overtuiging, creativiteit en bewezen resultaten ontstaat een steeds sterkere organisatie. Een organisatie die daadwerkelijk impact maakt in het leven van mensen.”

Energie: “In contact zijn met mensen. Samen dingen bereiken. Sporten, reizen, koken en family-time.”

Bevriende organisaties

onze_kennispartners onze_kennispartners onze_kennispartners onze_kennispartners
Image

Design voor mentale gezondheid

Voor de ontwikkeling van Navigating Stress hebben we breed onderzoek uitgevoerd, in samenwerking met onder anderen psychologen, coaches, mentoren, en ervaringsdeskundigen. De toolkit is ook uitvoerig getest met en onder de doelgroep.


Navigating Stress heeft in 2021 de Planetree Design Award gewonnen! Deze prijs is uitgeschreven door GGz Eindhoven, in samenwerking met de Design Academy Eindhoven. Het is een prijs voor inspirerend en impactvol design rondom een mentaal gezondheidsvraagstuk.

FAQ

Iedereen die wel eens stress ervaart, meer inzicht wil krijgen in mentale gezondheid of met mensen omgaat die gestrest zijn.